ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Το φως νικά το σκοτάδι και μάλιστα την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας

Βαρουφάκης: Το φως νικά το σκοτάδι και μάλιστα την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ /ΙΝΤΙΜΕ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο ευχετήριο μήνυμα του συνδέει την ελπίδα της Ανάστασης με τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και την οικονομική κρίση.

Ο γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 λέει ότι: «Σήμερα ενωμένοι, αν και απομονωμένοι, γιορτάζουμε το φως και την ελπίδα», τονίζει το πασχαλιάτικο μήνυμά του. Εκφράζει μάλιστα την ελπίδα η Ανάσταση, «παρά την επίπονη απομόνωση από τους δικούς μας και τη φύση που ξαναγεννιέται εκεί έξω να σας βρει και καλά και να σας μπόλιασε με ελπίδα αρκετή».

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει ακόμη στο μήνυμά του: «Είμαστε τυχεροί , που η παράδοσή μας μια φορά το χρόνο μας θυμίζει, πως μόνο το φως νικά το σκοτάδι και μάλιστα την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας. Εκείνη τη στιγμή που η ελπίδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μόνο η πίστη ότι μπορούμε, την κρατά ζωντανή. Την έχουμε ανάγκη αυτή την ελπίδα. Στις χαλεπές ημέρες που έρχονται για την δημοκρατία μας, για τον λαό μας, για την Ευρώπη ολόκληρη, η ελπίδα, θα είναι η πρώτη μας ύλη. Με αυτή θα χτίσουμε τη νηφάλια ενότητα που απαιτεί η αντίσταση σε εκείνα που σκαρφίζονται οι ισχυροί για τους ανίσχυρους. Αυτά όμως από μεθαύριο. Σήμερα, ενωμένοι αν και απομονωμένοι, γιορτάζουμε το φως και την ελπίδα. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ