ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βελόπουλου κατά Τσιόδρα και γιατρών

Επίθεση Βελόπουλου κατά Τσιόδρα και γιατρών
ΙΝΤΙΜΕ

Ανοίκεια επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα που σηκώνει το βάρος της ενημέρωσης για όλες τις εξελίξεις στη μάχη με τον κορωνοϊό, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον αποκάλεσε «φυτευτό» και επέμεινε παρά τις συστάσεις του Προέδρου της Βουλής και των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε, λέγοντας μάλιστα, πως ο ίδιος θα πειράζει την “ιερή αγελάδα” και τον “Βούδα” της κάθε κυβέρνησης.

«Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν από 20 ημέρες και άλλα τώρα, τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες», είπε.

«Να βάζατε τον Ιωαννίδη που είναι ειδικός για θέματα επιδημιών στο Στάνφορντ» είπε.

«Ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης», είπε, ενώ το ...τερμάτισε όταν ανέφερε ότι μετανάστες τρώνε αδέσποτα σκυλιά.

Στην παρέμβασή του από το βήμα στην Ολομέλεια, επικαλέστηκε καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων ότι στις περιοχές γύρω από τα κέντρα διαμονής μεταναστών εξαφανίζονται τα κατοικίδια ζώα.

«Εγώ ξέρω τι γίνονται, καθώς για μερικούς αποτελούν εδέσματα», υποστήριξε.

Ο καυγάς συνεχίστηκε κι όταν κατέβηκε από το βήμα. Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς δέχθηκε τα πυρά του κ. Βελόπουλου. "Εγώ δεν εργάζομαι με παροχή υπηρεσιών να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο", του είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Ένας άλλος βουλευτής φέρεται να φώναξε στον κ. Βελόπουλο " άσε μας από δω ρε απατεώνα", φράση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στην θλιβερή επέτειο της Marfin, ζητώντας από την κυβέρνηση να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ