Γεννηματά: Η κυβέρνηση ανοίγει την κερκόπορτα για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος
Επίθεση στην κυβέρνηση ότι φέρνει στα «μουλωχτά», εν μέσω πανδημίας το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, άσκησε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι ανοίγει κερκόπορτα για βλαπτικές χρήσεις, αποδεικνύοντας ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η πράσινη ανάπτυξη είναι για την κυβέρνηση κενό γράμμα.
«Από τον βάλτο του ΣΥΡΙΖΑ πάμε στην ασυδοσία και η προστασία του περιβάλλοντος πάει περίπατο, αντί για βήματα στο μέλλον έχουμε επιστροφή στο παρελθόν» ανέφερε και πρόσθεσε πως η επιλογή της κυβέρνησης δεν είναι το επιτελικό αλλά το πελατειακό κράτος με υποχώρηση των ελέγχων.
Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την ομιλία της αναφερόμενη στη θλιβερή επέτειο της Marfin και απαντώντας στον πρωθυπουργό, είπε πως δεν αρκεί μια πλακέτα και δεν αρκεί να πούμε ποτέ ξανά.
«Χρειάζεται να βρεθούν οι δράστες και να διαλευκανθεί η υπόθεση, έτσι υπερασπιζόμαστε τιμή δημοκρατίας», επεσήμανε.
Σε ό,τι αφορά στην πανδημία του κορωνοϊού, εξέφρασε την ικανοποίηση της γιατί έγιναν αποδεκτές από την κυβέρνηση προτάσεις του ΚΙΝΑΛ, όπως για παράδειγμα για τα τεστ.
Επέκταση ψηφιακής κάρτας εργασίας: Νέοι κλάδοι και 2,5 εκ. εργαζόμενοι από 12/10
04:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για την υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής
03:00
Πότε ξεκινά η επιβάρυνση των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός ΕΕ
02:00
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Ποια νέα θεματική προστίθεται
01:00