Συνδιάσκεψη για την ασφάλεια στην Αν.Μεσόγειο και Τριμερής Ελλάδας, Λιβάνου, Κύπρου
Η επίσημη πρώτη της τριμερούς Ελλάδας, Κύπρου, Λιβάνου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε, μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας Νίκου Κοτζιά, Κύπρου κ. Ιωάννη Κασουλίδη και Λιβάνου κ. Gebran Bassil.
Επόμενο ραντεβού έδωσαν οι τρεις Υπουργοί Εξωτερικών πριν το Καλοκαίρι στο Λίβανο.
Στο πλαίσιο της τριμερούς συζητήθηκε το προσφυγικό, το ενεργειακό, η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και η αποκλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή.
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε, αποκάλυψε ότι μετά το Καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί Συνδιάσκεψη με αντικείμενο την ασφάλεια, και την εδραίωση της ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο στην οποία θα συμμετέχουν Ελλάδα, Λίβανος, Αίγυπτος, Ιορδανία, και Κύπρος.
ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη δύο νέα προγράμματα απασχόλησης - Αφορά άτομα άνω των 55 ετών και ΑμεΑ
05:00
Επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ - Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια
04:00
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Τι να προσέξετε
03:00
Posokanei: Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή - 22 ερωταπαντήσεις
02:00