ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα από 475.000 ευρώ από τη ΝΔ στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Περισσότερα από 475.000 ευρώ από τη ΝΔ στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ξεπέρασε τις 475.000 ευρώ το ποσό που συγκεντρώθηκε στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τις δωρεές υπουργών και βουλευτών της ΝΔ.

Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργού Επικρατείας τον Απρίλιο του 2020, το σύνολο των μελών της κυβέρνησης, των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, καθώς και των ευρωβουλευτών κατέβαλαν, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της ασθένειας covid-19 ποσό που συνολικά υπερβαίνει τις 475.000€.

Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν ως απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου και Σοφία Χάιδω Ασημακοπούλου.

Εν τω μεταξύ, την πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τις πολιτικές που απαιτούνται σήμερα εγκαινιάζει η ΝΔ.

«Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας καθιστά επιτακτική την ανάγκη διαμόρφωσης δημόσιων πολιτικών, που θα ανταποκρίνονται στις καινούργιες απαιτήσεις και θα απαντούν πειστικά στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες όλων των πολιτών», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΝΔ, εναρμονισμένη με τον ρυθμό που δίνει η κοινωνία, εγκαινιάζει μία νέα πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, μέσω της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα:

α) Να επισημαίνουν πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα σε ατομικό ή και επιχειρηματικό επίπεδο.

β) Να καταθέτουν προτάσεις για αλλαγές στο κράτος ή στην αγορά, προκειμένου να μετατραπεί η κρίση σε ευκαιρία.

«Η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος γρηγορότερα από πολλές άλλες χώρες, αναδεικνύοντας εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του έμψυχου δυναμικού της πατρίδας μας που για χρόνια έμεναν αναξιοποίητα», σημειώνει η ΝΔ.

Η νέα πλατφόρμα είναι διαθέσιμη ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ