Νέα επίθεση Βελόπουλου στον Σωτήρη Τσιόδρα
Νέα επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρομοιάζοντας τον με τον «Ίκαρο που κάηκε από την πολύ δημοσιότητα».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αφού αμφισβήτησε αν μεταδίδεται ή όχι ο κορωνοϊός, έβαλλε για άλλη μια φορά κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας ότι βγαίνει και λέει «άλλα ντ’ άλλων».
«Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον κάψατε από την πολύ δημοσιότητα. Έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων», ισχυρίστηκε και ανέφερε ότι η κυβέρνηση σπέρνει τον φόβο με τους χειρισμούς της.
«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες;
Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία, ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας», είπε.
Ιταλία: Στις φυλακές του Μιλάνου ο κοσμηματοπώλης που σκότωσε δύο ληστές - Ζητά απονομή χάριτος
22:50
Τραγωδία στην Ουγκάντα: Νεκροί 20 μαθητές μετά από εκτροπή σχολικού λεωφορείου
22:45
«Στενεύει» τη νύχτα ο Κηφισός: Μειώνονται οι λωρίδες στο ύψος της Μεταμόρφωσης λόγω εργασιών
22:43
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
22:39