ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για την Ημέρα της Μητέρας

Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για την Ημέρα της Μητέρας
INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» για την Ημέρα της Μητέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρεται στον γάμο των γονιών της πριν από 56 χρόνια και την κοινή τους πορεία έκτοτε, καθώς και στον δικό της ρόλο ως μητέρα η ίδια.

Η ανάρτηση της κυρίας Γεννηματά έχει ως εξής:

«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, "πόσο μου λείπει" μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν σήμερα παντρεύτηκαν ο Γιώργος και η Κάκια, οι γονείς μας. Μια σύμπτωση γεμάτη σημασία, 10.5.1964. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έμελλε να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά ήταν όμορφο, έντονο, συναρπαστικό, με απροσδόκητη πορεία, δυνατά συναισθήματα και σίγουρα πολύ αγάπη. Στο κέντρο, στήριγμα, πηγή ζωής και αισιοδοξίας η μητέρα μας η Κάκια.

Τώρα που μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά, χωρίς εκείνη, πόσες φορές έχω αναρωτηθεί είμαι τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη; Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια. Να τη νιώθουν στο χάδι σου να τη βλέπουν στα μάτια σου, να την ακούν στα λόγια σου, στον τόνο της φωνής σου ακόμα κι αν πρέπει να είναι αυστηρός καμιά φορά. Να γραφτεί στην ψυχή τους και να τους συντροφεύει για πάντα στη δική τους ζωή. Να γίνει δύναμή τους.

Χρόνια πολλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ