ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ στην Προανακριτική: Παραποιεί και διαστρεβλώνει στοιχεία και αλήθεια

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ στην Προανακριτική: Παραποιεί και διαστρεβλώνει στοιχεία και αλήθεια
ΙΝΤΙΜΕ

Για διαστρέβλωση και παραποίηση των στοιχείων κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι «Η Νέα Δημοκρατία μπροστά στην ομοβροντία των αποκαλύψεων της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου για το σκάνδαλο Novartis, επιλέγει στη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης και της παραποίησης των στοιχείων και της αλήθειας.

Η κ. Δημητρίου επανέλαβε και σήμερα όσα κατέθεσε χθες, Τρίτη, περί της απόκρυψης για τρία συναπτά έτη από τον τότε οικονομικό Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, φακέλων για οφσορ και εμπλοκή τριών πολιτικών προσώπων της ΝΔ.

Πίσω από τον τεχνητό θόρυβο της ΝΔ βρίσκεται η προσπάθεια αποδόμησης των συντριπτικών στοιχείων που κατέθεσε και σήμερα η κ. Δημητρίου. Και οι τελευταίες αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές.

Η ενέργεια του κ. Αγγελή να αποσπάσει υλικό από την δικογραφία όχι μόνο ήταν παράνομη αλλά επικαλέστηκε ψευδώς ότι εκτελούσε εντολές της.

Επίσης η κ. Δημητρίου κατέθεσε για μια ακόμη φορά ότι, ο κ. Αγγελής και η κ. Ράικου ουδέποτε αναφέρθηκαν σε ανάμειξη του κ. Παπαγγελόπουλου. Όσο καιρό χειρίζονταν την υπόθεση δεν υπέβαλαν ούτε γραπτή ούτε προφορική αναφορά για ανάμειξη του πρώην υπουργού στην υπόθεση Novartis».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ