Τηλεφωνική επικοινωνία Κουμουτσάκου – Πάιατ: Πρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ
Την απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών να παράσχει πρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο.
Όπως είχε ανακοινώσει χτες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι ΗΠΑ θα διαθέσουν το ποσό των 2,45 εκατομμυρίων δολαρίων για τις πρόσθετες ανάγκες που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μετανάστευσης σημειώνει ότι πρόκειται για επιπλέον οικονομική ενίσχυση, που προστίθεται στις 600.000 δολάρια που είχαν ανακοινωθεί στις 17 Απριλίου.
Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τον πρέσβη των ΗΠΑ για τη νέα αυτή χειρονομία στήριξης.
Μεσολόγγι: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ηρωϊκή Έξοδο (pics&vid)
13:23
Πάνω από 400 ευρώ ο λογαριασμός για το πασχαλινό τραπέζι - Πόσα θα δώσετε για το αρνί φέτος
13:15
«ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ»: Τι ξέρουμε και τι όχι για την 36ωρη επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - Η CIA και η εκστρατεία παραπλάνησης
13:00
Κόρινθος: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός - Εξιτήριο για τον 10χρονο γιο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από τμήμα μπαλκονιού
12:51