Κοντοζαμάνης: Και στα Κέντρα Υγείας χημειοθεραπείες
Τη δυνατότητα οι ογκολογικοί ασθενείς να κάνουν χημειοθεραπείες και στα κέντρα υγείας μελετά το υπουργείο Υγείας σύμφωνα με τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Ανδρέα Ξανθού, ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε πως εξετάζεται αυτή η δυνατότητα με στόχο να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς με μετακινήσεις σε μεγάλα αστικά κέντρα.
Ο υφυπουργός Υγείας ανέφερε ακόμη, ότι αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να τεθεί σε εφαρμογή ενιαία λίστα αναμονής για ακτινοθεραπείες μέσω της πλατφόρμας του ΕΟΠΥΥ και για τον δημόσιο και για τον ιδιωτικό τομέα.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως θα αναβαθμιστούν οι υφιστάμενες δομές ακτινοθεραπείας, ενώ θα λειτουργήσουν νέα ακτινοθεραπευτικό κέντρα σε Τρίπολη,Λαμία, Καβάλα, Ρόδο και Κρήτη.
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
19:52
CNNi: «Ατμοσφαιρικό ποτάμι» σαρώνει την Καλιφόρνια - Δύο νεκροί από την φονική καταιγίδα
19:40
Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
19:30
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων (pic&vid)
19:24