ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Αντώνης Καφετζόπουλος
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επέβαλε επισήμως την παραίτηση του, σήμερα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου. Τη θέση του καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος, Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον κ. Καφετζόπουλο για τη στενή τους συνεργασία και τη συμβολή του στους τομείς της Βιώσιμης Κινητικότητας και επαναδραστηριοποίησης της δημοτικής Αστυνομίας.

Ο λόγος της παραίτησης του φαίνεται να είναι λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, γεγονός που δεν του επέτρεπε να ανταπεξέρχεται στα απαιτητικά καθήκοντα του αντιδημάρχου καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση <<Οικογένεια Άνταμς>>. Εκτός αυτού, υπήρξε και μια πρόσφατη αντιπαράθεση με τον δημοτικό σύμβουλο, Νίκου Βαφειάδη, το οποίο πυροδοτεί τις φήμες παραίτησής του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντ. Καφετζόπουλος ως δημοτικός σύμβουλος είχε αναλάβει αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας που επανασυστήνεται, καθώς και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Στάθμευσης της Διεύθυνσης Οδοποιίας και Αποχέτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ