ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αγγελοπούλου - Κουτσούμπα: Ενημέρωση ΚΚΕ για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση Αγγελοπούλου - Κουτσούμπα: Ενημέρωση ΚΚΕ για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τον γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, συνάντησε την Πέμπτη η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το έως τώρα έργο της Επιτροπής και τα σχέδια της για την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον Περισσό.

«Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης η κυρίαΑγγελοπούλου.

Στο ερώτημα αν η «Ελλάδα 2021» σκοπεύει να συζητήσει αυτές τις προτάσεις, η κυρία Αγγελοπούλου απάντησε θετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις προτάσεις. Θα τις συζητήσουμε, είναι υποχρέωσή μας».

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 14:00 συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνο Τασούλα, στο γραφείο του, στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ