ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Στα δυσκολότερα που έρχονται να μείνουμε ενωμένοι

Κικίλιας: Στα δυσκολότερα που έρχονται να μείνουμε ενωμένοι
INTIME NEWS

«Καμπανάκι» προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις ενόψει νέου κύματος κορωνοϊού έκρουσε την Παρασκευή στη Βουλή ο Βασίλης Κικίλιας. «Στα δυσκολότερα που έρχονται πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, στιβαροί και σοβαροί γιατί αυτό που προέχει είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής», ανέφερε στη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης 80 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα του ΕΣΥ.

Ο υπουργός Υγείας απένειμε εύσημα στην κοινωνία που εμπιστεύθηκε την Πολιτεία και τήρησε τα μέτρα και χαρακτήρισε θετική τη στάση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αντιπιλίτευσης.

Αναφερόμενος στα τεστ είπε πως το κράτος πλήρωσε για τεστ όλων όσων είχαν ανάγκη, ενώ για τις ΜΕΘ εστίασε και στη βοήθεια του ιδιωτικού τομέα με τις δωρεές στον εξοπλισμό των νέων μονάδων. Για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ, είπε πως ανήλθαν σε 5.094 το τελευταίο τρίμηνο.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και για το ΕΣΥ», εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ενώ ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε υπέρ ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου για την υγεία.

Εκτίμησε ακόμη, πως τα συμφέροντα θα «ξαναπιάσουν» την κυβέρνηση για να πάει σε ΣΔΙΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ