ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Ζαχαριάδης στο CNN Greece: Ταυτισμένη με ακραίες αντεργατικές ιδεοληψίες η κυβέρνηση

Κ. Ζαχαριάδης στο CNN Greece: Ταυτισμένη με ακραίες αντεργατικές ιδεοληψίες η κυβέρνηση
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Η κυβέρνηση ευθύνεται για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας επισημαίνει σε συνέντευξή του στο CNN Greece, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, επισημαίνοντας πως οι οικονομικές επιδόσεις είναι προβληματικές και στα επόμενα τρίμηνα αναμένεται επιδείνωση των προοπτικών.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των εργαζομένων και επιχειρήσεων είναι αναποτελεσματικά και αποσπασματικά και η μεσαία τάξη εμφανίζεται έντονα προβληματισμένη.

«Οι ακραίες αντεργατικές ιδεοληψίες δεν έχουν φύγει από το μυαλό της Νέας Δημοκρατίας και με αφορμή την πανδημία η κυβέρνηση προχωρήσει σε διάλυση των εργασιακών σχέσεων», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τα πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ που τίθεται σε εφαρμογή από τις 15 Ιουνίου ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε πως όσοι εργαζόμενοι μπουν στο μηχανισμό, αυτομάτως θα χάσουν το 20% του μισθού τους.

Η κοινωνία βλέπει και κρίνει και σύντομα και σύντομα θα αντιδράσει στη συντεταγμένη εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και της υγιούς επιχειρηματικότητας από την κυβέρνηση.

«Όπου δεν μπορεί να στηρίζει η επιχείρηση στηρίζει το κράτος και έτσι δεν γίνονται απολύσεις και αυτό έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι μία πρόγευση για το τι θα συμβεί από το φθινόπωρο και μετά», προσέθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ