Ενημέρωση για ΤΕΠΙΧ ΙΙ και Ταμείο Εγγυοδοσίας ζητά το ΚΙΝΑΛ
Τη σύγκληση της Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου με αντικείμενο την ενημέρωση της Βουλής για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και το Ταμείο Εγγυοδοσίας, ζητά το ΚΙΝΑΛ.
Οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Χρήστος Γκόκας, Απόστολος Πάνας και ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γεώργιο Βλάχο αναφέρουν πως σκοπός της συνεδρίασης είναι η αναλυτική ενημέρωση της Βουλής από την Πρόεδρο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και τους εκπροσώπους των τραπεζών που συμμετέχουν στα προγράμματα που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση για την πορεία υλοποίησης του ΤΕΠΙΧ ΙΙ, του Ταμείου Εγγυοδοσίας.
Παράλληλα, ζητούν να συζητηθούν τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την εκτέλεση του ΤΕΠΙΧ II καθώς και των λοιπών διαθέσιμων εργαλείων ρευστότητας.
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00