Δραγασάκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ο καλύτερος διαφημιστής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, και στα όσα είπε την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης.
«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κ. Σταϊκούρα, ο οποίος σήμερα, στη Βουλή, αναφέρθηκε με τόσο θερμά λόγια στα βασικά εργαλεία του παράλληλου χρηματοδοτικού συστήματος, που τόσο συκοφαντήθηκε και πολεμήθηκε, όπως είναι η Αναπτυξιακή Τράπεζα και οι μικροπιστώσεις», σχολίασε σε σκωπτικό ύφος ο κ. Δραγασάκης.
«Τον ευχαριστώ επίσης διότι το νομοσχέδιο είναι κατά βάση αυτό που εμείς επεξεργαστήκαμε και δώσαμε σε διαβούλευση τον Ιανουάριο του 2019, εκτός από κάποιες λανθασμένες αλλαγές τις οποίες ελπίζουμε η κυβέρνηση να αποσύρει», πρόσθεσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Προφανώς η αναφορά του σε “περίεργα μορφώματα” και σε “κάποια παράλληλα τραπεζικά συστήματα” αποτελεί λανθασμένη προσθήκη συνεργάτη του οποίος δεν έχει ενημερωθεί για την αλλαγή στάση της ΝΔ και στο ζήτημα αυτό. Τελικά, όπως είπε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εντός και εκτός Ελλάδας», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γιάννης Δραγασάκης.
SPONSORED
Ουκρανία: «Φυσιολογική η ακτινοβολία στη Ζαπορίζια μετά το χτύπημα στο πυρηνικό εργοστάσιο»
19:16
274 ορειβάτες στην «ζώνη θανάτου» του Έβερεστ: Οι κίνδυνοι της κατάκτησης της «οροφής του κόσμου»
19:05
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άνδρας με το αλυσοπρίονο που απειλούσε έξω από σπίτι
19:00
Συναγερμός στην Πρέβεζα - Τουριστικό σκάφος προσάραξε σε βράχια
18:58