Γεραπετρίτης: Ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας η λίστα με ποσά σε ΜΜΕ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν εντός της εβδομάδας η λίστα με τα ακριβή ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού, άφησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ο υπουργός Επικρατείας που ρωτήθηκε σχετικά με τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα 20 εκατ. ευρώ για τα ΜΜΕ, απάντησε ότι είναι ίσως η δημοσιοποίηση να γίνει και μέσα στην εβδομάδα.
Νωρίτερα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που συνεδρίασε με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα σε συνθήκες πανδημίας», ο κ. Γεραπετρίτης χαρακτήρισε αυτονόητο πως τα ποσά που δόθηκαν για την απολύτως κρίσιμη ενημέρωση των πολιτών, θα δοθούν άμεσα στην δημοσιότητα.
Παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση γιατί έπρεπε να ολοκληρωθεί η επεξεργασία όλων των στοιχείων από το υπουργείο Οικονομικών.
Το θέμα έχει προκαλέσει σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον Στέλιο Πέτσα για εν κρυπτώ και χωρίς κριτήρια χρηματοδότηση ακόμα και ανύπαρκτων Μέσων, διαχωρισμό σε «ημέτερους» και «εχθρούς», καθώς και για επιχείρηση χειραγώγησης και εκβιασμού των ΜΜΕ με διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44