ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης στο CNN Greece: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε παρακράτος για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων»

Βορίδης στο CNN Greece: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε παρακράτος για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων»
INTIME NEWS

«Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις με αφορμή το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του Νίκου Παππά με το Σάμπυ Μιωνή καταδεικνύει πως βρισκόμαστε μπροστά σε μία θεσμική εκτροπή, με την προηγούμενη κυβέρνηση να έχει εγκαθιδρύσει ένα παρακράτος με στόχο την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων», υποστήριξε σε συνέντευξή του στο CNN Greece o υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

«Η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί τίποτα. Τα ζητήματα κατατίθενται από τα πρόσωπα στην Επιτροπή και το ζήτημα του ηχητικού που συνδέει τον κ. Παπαγγελόπουλο με τον κ. Παππά το κατέθεσε ο κ. Μιωνής», επεσήμανε ο κ. Βορίδης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει ότι δεν βλέπει και δε μπορεί να μείνει αμέτοχη σε αυτά που καταθέτουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Κατά τη γνώμη μου τα πράγματα χειροτερεύουν από τις εξηγήσεις που δίνονται και ο κ. Παππάς πέφτει σε αντιφάσεις και καταλαμβάνεται ψευδόμενος», πρόσθεσε ο κ. Βορίδης και αναρωτιέται ποιον θέλει να καλύψει ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως «ο κ. Τσίπρας δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει. Και η πλήρης κάλυψη των κ.κ. Παπαγγελόπουλου και Παππά καταδεικνύει πως ο κ. Τσίπρας γνώριζε. Η στάση του κ. Τσίπρα είναι όλα καλώς καμωμένα και αυτό δεν είναι τυχαίο»,, υπογραμμίζει.

Και συνέχισε ο κ. Βορίδης: «Στην πραγματικότητα εδώ ξετυλίγεται ένα κουβάρι, υπήρξε ένα συγκεκριμένος τρόπος δράσης, ο οποίος στόχευε να χρησιμοποιηθεί η εκτελεστική εξουσία και να παρεμβαίνει σε δικαστικούς λειτουργούς, ώστε να υπάρχει δολοφονία χαρακτήρων».

Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, η μεγάλη συζήτηση είναι πολιτική, δηλαδή τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και ποιοι και γιατί δεν σεβάστηκαν το διαχωρισμό των εξουσιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ