ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: Δεν θα μπω σε διάλογο με ανθρώπους που παραβιάζουν το νόμο

Παπαγγελόπουλος: Δεν θα μπω σε διάλογο με ανθρώπους που παραβιάζουν το νόμο
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχολίασε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Σε συνέντευξή του στο Μega, o κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε ένας από τους πιο θεσμικούς πρωθυπουργούς.

«Εμένα μου είπε τις γενικές οδηγίες, μου είπε να αφήσω την Δικαιοσύνη να ανασάνει ελεύθερα και να πατάξουμε τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και για αυτό μου ανέθεσε και την θέση του αναπληρωτή υπουργού κατά της διαφθοράς».
Και συνεχίζει:

«Ο διάλογος όπως λέει ο κ. Τζένος είναι στο δικό μου γραφείο και αναφερόμαστε σε μια συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού».

Μάλιστα, αναφέρει πως το δημοσίευμα της εφημερίδας έρχεται σε συνέχεια του Μιωνή, σε μια δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση.

«Εγώ δεν θα μπω σε διάλογο με ανθρώπους που παραβιάζουν το νόμο, είναι ανήθικοι –γιατί με έχει μαγνητοφωνήσει σίγουρα- και επιπλέον παραβιάζει και τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος, ανεξάρτητα από τα άλλα που έχουν κάνει και θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή, έβαλαν τέλος και στην ισχνή δημοσιογραφική τους καριέρα. Ποιος άνθρωπος θα τους εμπιστευτεί να μιλάει και να τον καταγράφουν;» διερωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Ωστόσο, ερωτηθείς εάν θα κινηθεί νομικά εναντίον, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του.
«Ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος έχουν παραβιάσει πάρα πολλές φορές τον ποινικό κώδικα σε βάρος τους. Το τι θα κάνω, πρώτη προτεραιότητα είναι να τελειώσει η Προανακριτική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ