ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με Φόνσου και Μενδώνη για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Συνάντηση Μητσοτάκη με Φόνσου και Μενδώνη για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
INTIME NEWS / ΓτΠ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου με την Άννα Φόνσου, Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για την βιωσιμότητα του έργου -πολιτιστικού και βαθιά κοινωνικού- που επιτελείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και του ίδιου Ιδρύματος, και ευχαρίστησε την κυρία Φόνσου για την εθελοντική προσφορά της, λέγοντας ότι παρακολουθεί εδώ και χρόνια τις δράσεις του.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από την υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία για τη θεσμική θωράκιση του φορέα, ώστε να συνεχίσει τη μεγάλη του προσφορά και στο μέλλον και μέσω ειδικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Η κυρία Φόνσου ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή του, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία και την συνεχή υποστήριξη, την οποία έχει στο έργο της από το Υπουργείο Πολιτισμού και προσωπικά από την κυρία Μενδώνη, και πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ