Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μένει σιωπηλός, οφείλει απαντήσεις
Επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει για ακόμη μια φορά η Νέα Δημοκρατία, που ζητά από τον πρώην πρωθυπουργό απαντήσεις για τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μέσα από ρεπορτάζ αλλά και καταγγελίες.
«Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως αποκαλύπτουν τα σχέδια των Τσίπρα - Παππά για το στήσιμο του "μαγαζιού"» τονίζει η ανακοίνωση της ΝΔ, και συμπληρώνει:
«Υπόγειες διαδρομές χρήματος, μέσω off shore και εικονικών συναλλαγών με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Καλογρίτσα, τον «βασιλιά» των off shore Αρτ. Αρτεμίου, την Attica Bank και δημοσιογράφους "κολλητούς" του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ, συνθέτουν ένα σκοτεινό παρακρατικό σύστημα. Ως πότε ο λαλίστατος, κατά τα άλλα κ.Τσίπρας, θα συνεχίσει να κρατά το στόμα του κλειστό; Οφείλει απαντήσεις».
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00