ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Τσιάρα - Μάρκου για τη Δικαιοσύνη

Άγρια κόντρα Τσιάρα - Μάρκου για τη Δικαιοσύνη
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Κώστα Μάρκου για δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν σε άγρια κόντρα με τον κ. Μάρκου να κάνει λόγο για προσπάθεια αθέμιτου επηρεασμού της Δικαιοσύνης, από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.

«Ο κ. Γεωργιάδης, θέλησε να εκφράσει την προσωπική του αγανάκτηση, όπως έκαναν και τα 10 πολιτικά πρόσωπα που είδαν τα ονόματά τους να διαπομπεύονται και έκαναν χρήση του συνταγματικού τους δικαιώματος να υπερασπιστούν την τιμή και την υπόληψή τους», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο κ. Τσιάρας και αναφέρθηκε σε 22 περιπτώσεις παρεμβάσεων της προηγούμενης κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης.

«Κάποιοι άλλοι , λοιπόν , επιχείρησαν να εργαλειοποιήσουν τη Δικαιοσύνη, δημιουργώντας έτσι μια λογική παρακράτους που δεν είχε καμία σχέση με τη Δημοκρατία», είπε.

«Σαν να μαζεύτηκαν πολλές προσωπικές απόψεις στην ΝΔ», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κ. Μάρκου, ο οποίος αφού έκανε συγκεκριμένες αναφορές σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που έχουν εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, αναρωτήθηκε:

«Πώς συσσωρεύονται τόσοι παιδόφιλοι και παιδεραστές στη ΝΔ;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ