Στην Αθήνα σήμερα ο Γερμανός ΥΠΕΞ - Τουρκία και Ανατ. Μεσόγειος στο επίκεντρο των συνομιλιών
Ανανεώθηκε:
Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και προεδρεύων του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο, Χάικο Μάας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μάας θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια στις 12:00 στο υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και σε θέματα ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και την τουρκική παραβατικότητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο 'Ελληνας υπουργός και ο Γερμανός ομόλογός του θα συζητήσουν επίσης, μεταξύ άλλων, την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και το μεταναστευτικό, ενώ θα ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τη διαχείριση των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της, ιδιαίτερα στον τουρισμό.
Μετά το τέλος των συνομιλιών θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.
Λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας θα γίνει δεκτός και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Συνεχίζονται οι επιθέσεις του Ισραήλ σε Ιράν και Λίβανο, ανεξάρτητα από τυχόν συνομιλίες
22:15
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2.200.000 ευρώ
22:06
Πιερρακάκης για Έκθεση ΔΝΤ: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
21:54
Ιράν: Ο Γκαλιμπάφ φέρεται να ταξίδεψε στο Πακιστάν για συνομιλίες - Τραμπ: Μιλάμε με τα σωστά άτομα για τη λήξη του πολέμου
21:50