ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις της λόγω κορωνοϊού

Η ΝΔ αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις της λόγω κορωνοϊού
ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Την απόφαση να αναστείλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους πήρε η Νέα Δημοκρατία, προτρέποντας και τα υπόλοιπα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό «θαύμα» τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία».

Παράλληλα μας υπενθυμίζει για ακόμη μία φορά πως ο εφησυχασμός δεν είναι λύση, καθώς ο κίνδυνος συνεχίζει να υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον νέο ιό με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων.

«Τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας. Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ