ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια επιστολή ΠΟΥ στον Βασίλη Κικίλια

Συγχαρητήρια επιστολή ΠΟΥ στον Βασίλη Κικίλια
INTIME NEWS

Τα εύσημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το έργο και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας έλαβε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την ίδρυση του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία.

Ο Χανς Κλούγκε έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για τη νομοθετική πρωτοβουλία της ίδρυσης του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία (Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.).

Την επιστολή κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Υπουργός Υγείας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας.

Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν (μέσα Απριλίου 2020) τα εύσημα στον Υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του, απένειμε μέσω Twitter ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Χανς Κλούγκε.

Ο Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε τότε τα συγχαρητήρια με αφορμή συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, όπου δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είδε από νωρίς τον επερχόμενο κίνδυνο της κρίσης από την πανδημία και έλαβε έγκαιρα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ