ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος
INTIME NEWS

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο, Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης».

Η εκδήλωση έχει οριστεί για τις 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «TUI MAGIC LIFE Candia Maris».

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) Σπύρος Σπυρίδων, καθώς και στελέχη της διαχειριστικής αρχής του υπουργείου Εσωτερικών.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΕΔ, έχει στόχο την αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού, για τους άξονες και τις διαδικασίες ένταξης έργων στο νέο χρηματοδοτικό εργαλείο.

Το κλιμάκιο του υπουργείου Εσωτερικών θα παρουσιάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες, προκειμένου να γίνει έγκαιρα και απρόσκοπτα η προετοιμασία των προτάσεων που θα κατατεθούν.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης τόνισε ότι στόχος της αυτοδιοίκησης είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να απορροφηθούν οι διαθέσιμοι πόροι και να βελτιωθούν μέσω των νέων υποδομών οι υπηρεσίες προς τους πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ