Τσίπρας: «Μόνο τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορούν να μας πάρουν»
Τους «σκληρούς» αγρότες της Νίκαιας υποδέχθηκε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή» τομή στα θέματα που έχουν προκύψει με τους αγρότες.
Κατά την έναρξη της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας έδωσε στον πρωθυπουργό ως δώρο ένα τσίπουρο, σχολιάζοντας ότι «αν περάσουν τα μέτρα θα είναι το τελευταίο γνήσιο».
«Μετά "μαϊμού"...» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Όποτε για να έχουμε γνήσιο πράμα (πρέπει) και να υπάρχουν και τα αμπέλια».
Στο ίδιο χαλαρό κλίμα του διαλόγου, ο κ. Τσίπρας είπε: «Μη στεναχωριέσαι, το μόνο που δεν μπορούν να μας πάρουν είναι τον ήλιο και το τσίπουρο».
ΚΟΣΜΟΣ
Μιλάνο: Αστυνομικός σκότωσε διακινητή ναρκωτικών και σκηνοθέτησε επίθεση εναντίον του
14:30
CULTURE
Music of My Soul: Nτοκιμαντέρ για τον θρυλικό αρχηγό των Allman Brothers, Γκρεγκ Άλμαν
14:25
ΕΛΛΑΔΑ
Το ξεχωριστό έθιμο της Κοζάνης την Καθαρά Δευτέρα: Γέμισε με αερόστατα ο ουρανός - Τα πετούν αντί για χαρταετό (vid)
14:24
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Σέρβιραν αλκοολούχο ποτό αντί για βυσσινάδα σε επτάχρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
14:20
ΚΟΣΜΟΣ