Κακοκαιρία «Θάλεια»: Στην Εύβοια ο Χαρδαλιάς για το συντονισμό των επιχειρήσεων
Ανανεώθηκε:
Στην Εύβοια μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, με στόχο το συντονισμό και την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει προκύψει μετά από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Θάλεια» από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν από την πρώτη στιγμή σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά και τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βάκα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταβαίνει στην περιοχή για την εκτίμηση της κατάστασης και τον συντονισμό της αντιμετώπισής της.
Για την εξέλιξη των απεγκλωβισμών και των ενεργειών που γίνονται από τις αρμόδιες αρχές ενημερώνεται συνεχώς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23