ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλαλούμ με την παραίτηση Αλεξοπούλου της Ελληνικής Λύσης

Αλαλούμ με την παραίτηση Αλεξοπούλου της Ελληνικής Λύσης
Facebook

«Δεν υπάρχει θέμα» λένε από την Ελληνική Λύση μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου.

Η κ. Αλεξόπουλου η οποία με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής και δήλωση της έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίηση της από την Ελληνική Λύση, φέρεται να επισκέφθηκε τον Κώστα Τασούλα, ζητώντας του να μην λάβει υπ' όψιν την επιστολή της και ότι επιθυμεί να παραμείνει βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται», της είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Βουλής, επισημαίνοντάς της πάντως, ότι ως ανεξάρτητη, μπορεί να κάνει δήλωση προσχώρησης και με αυτό τον τρόπο να επιστρέψει στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης.

Η κ. Αλεξοπούλου παραμένει βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα πάντως, με την παράγραφο 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να επανενταχθεί η κα Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης δεν αρκεί μόνο δική της δήλωση πρόθεσης, αλλά κοινή δήλωση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κυριάκο Βελόπουλο.

Με την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας το απόγευμα, αναγνώστηκαν από την αντιπρόεδρο του Σώματος Σοφία Σακοράφα οι τρεις επιστολές με τις οποίες ανεξαρτητοποιήθηκε και επανεντάχθηκε σε χρόνο ρεκόρ η Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου στην Κοινονουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ