Τσίπρας για τη φωτιά στις Μυκήνες: Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε
Ανανεώθηκε:
Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση στο Facebook, σχολιάζει τη φωτιά που ξέσπασε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η κυβέρνηση «σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη» και πως «τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος».
Παράλληλα, υπογραμμίζει πως «λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε».
Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή.
Σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας.
Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η Υπουργός δηλώνει ότι «οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα».
Δείτε την ανάρτησή του:
Ο Σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
16:00
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι δάσκαλοι την Πέμπτη 26 Μαρτίου
16:00
«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην ασφαλή διέλευση στα Στενά του Ορμούζ»: Κοινή δήλωση έξι χωρών
15:55
CrediaBank: Στήριξη στον αγροδιατροφικό τομέα της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
15:51