Μενδώνη για φωτιά στις Μυκήνες: Δεν υπέστη ζημιά ο αρχαιολογικός χώρος
Ανανεώθηκε:
«Δεν υπέστη ζημιά ο αρχαιολογικός χώρος» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής η Λίνα Μενδώνη αναφορικά με τη φωτιά στις Μυκήνες.
Η υπουργός Πολιτισμού απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρολιάκο έκανε λόγο για ένα «ατυχές γεγονός» και δήλωσε «περήφανη» που η φωτιά αντιμετωπίστηκε και δεν προκάλεσε ζημιά στα μνημεία.
Στην αναφορά του κ. Σκουρολιάκου ότι το θέαμα που αντίκρισε κατά την επίσκεψή του στην περιοχή ήταν «φριχτό», η κ. Μενδώνη σχολίασε πως «τα καμένα χόρτα, είναι καμένα χόρτα, είναι δυσάρεστη εικόνα, αλλά να μην μιλάμε για φωτιές».
Τόνισε ότι ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε άμεσα και σχολίασε καυστικά: «στο σπίτι του καμένου δεν μιλάμε για φωτιές».
Για προσπάθεια εξωραϊσμού επέκρινε την κυβέρνηση και την υπουργό Πολιτισμού ο Πάνος Σκουρολιάκος.
«Μπαράζ» πληρωμών σε αγρότες: Καταβολή 617,4 εκατ. ευρώ - «Οι έντιμοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν»
19:56
Τι είναι τα drones οπτικής ίνας της Χεζμπολάχ που εντοπίζονται δύσκολα: Ποια τα αντίμετρα του Ισραήλ
19:44
Καλλιθέα: Απόγνωση από τη φωτιά σε διαμέρισμα - Κατέρρευσε ο γιος, η μητέρα πήδηξε από το μπαλκόνι
19:32
Οι 27 πτήσεις για 24 αγώνες: Το αποτύπωμα άνθρακα του προέδρου της FIFA στο Μουντιάλ
19:22