Ποιος ήταν ο επενδυτής που έβαλε σε καραντίνα τρεις υπουργούς
Ανανεώθηκε:
Χωρίς συμπτώματα παραμένει σε προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα λόγω επαφής με θετικό κρούσμα του κορωνοϊού ο Νίκος Παπαθανάσης, που σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που εξέθεσε τρεις υπουργούς της κυβέρνησης -τον ίδιο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Πλακιωτάκη- στον ιό ήταν ένας επενδυτής από το Ισραήλ.
«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε ο υφυπουργός, μιλώντας στο Open.
«Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσης.
Ο Ισραηλινός επενδυτής συναντήθηκε με τα συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.
«Ήταν επενδυτής για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης.
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10
Οι πληγές του στεγαστικού: Πώς φτάσαμε έως εδώ - Τι φέρνει η επόμενη ημέρα
09:00