Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον ομογενή γερουσιαστή των ΗΠΑ, Ραπτάκη
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε, σήμερα, Παρασκευή, συνάντηση με τον ομογενή γερουσιαστή της πολιτείας του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ Λεωνίδα (Λου) Ραπτάκη.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τα θέματα συνεργασίας Ελλάδας- ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι προκειμένου να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης πρέπει να αποσυρθούν άμεσα το ερευνητικό σκάφος και τα τουρκικά πολεμικά πλοία από την περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ για τους διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ουκρανία: Στους 13 οι νεκροί από ρωσικά πλήγματα - 70 πύραυλοι και 280 drones εναντίον της χώρας
09:40
Γαλλία: Ελπίδες για ύφεση της φωτιάς στο Μπορντό - Προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας
09:31
Αρτοποιός: Αγώνας των εναέριων μέσων στη φωτιά στο Ρέθυμνο - Μεγάλες δυσκολίες λόγω θυελλωδών ανέμων
09:22
Δικαστική νίκη για την Πέππα το Γουρουνάκι: Αποσύρονται όλα τα βίντεο του Wolfoo από το YouTube
09:13