Συνάντηση Μητσοτάκη με Σαρλ Μισέλ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στις 12:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
Η εν λόγω συνάντηση γίνεται ενώ η ελληνοτουρκικές σχέσεις παραμένουν τεταμένες, ωστόσο η Τουρκία έχει αποσύρει το Oruc Reis από την Ανατολική Μεσόγειο.
Μετά τη συνάντηση θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Την Τετάρτη, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο για συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, καθώς και η προετοιμασία που γίνεται ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ της 24ης και 25ης Σεπτεμβρίου με κύριο θέμα την τουρκική προκλητικότητα.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Στις 17:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ.
Στις 21:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει δείπνο εργασίας με τον ομόλογό του της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Νέα όρια έκθεσης εργαζομένων σε επικίνδυνες χημικές ουσίες θέτει το υπουργείο Εργασίας
12:45
ΕΟΔΥ: Δύο νέοι θάνατοι και 12 ασθενείς σε ΜΕΘ από τον ιό του Δυτικού Νείλου
12:39
Θεοδωρικάκος: Μέχρι το τέλος του έτους το καθεστώς για την εξωστρέφεια των ΜμΕ ύψους 150 εκατ. ευρώ
12:25
Επένδυση του EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II) στην UTC International Transport
12:24