ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακοκαιρία «Ιανός»: Συλλυπητήρια Τσίπρα στις οικογένειες των θυμάτων

Κακοκαιρία «Ιανός»: Συλλυπητήρια Τσίπρα στις οικογένειες των θυμάτων
INTIME NEWS

«Προέχει η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες». Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του το Σάββατο στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας, παράλληλα, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα και τη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται συνέπεια της κακοκαιρίας «Ιανός».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter:

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα και τη συμπαράστασή μου στους συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Τούτη την ώρα αυτό που προέχει είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες».

Νωρίτερα, συλληπητήριο μήνυμα μέσω twitter στις οικογένειες και του συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας «Ιανός» έστειλε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τους συμπολίτες μας που χάθηκαν από το χτύπημα του Ιανού και να καλέσω τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση όσο διαρκεί το φαινόμενο. Αυτό που προέχει τώρα είναι η προστασία της ζωής. Όλες οι πληγείσες περιοχές θα έχουν άμεση στήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ