ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Big Brother: Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων κατατίθεται στη Βουλή

Big Brother: Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων κατατίθεται στη Βουλή
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Νομοσχέδιο για την ενίσχυση του θεσμικού οπλοστασίου με στόχο την αντιμετώπιση φαινομένων όπως αυτά που προέκυψαν στο ριάλιτι Big Brother, κατατίθεται σύντομα στη Βουλή.

Πρόκειται, όπως είπε στη Βουλή ο Στέλιος Πέτσας, για κοινοτική οδηγία που προβλέπει ενισχυμένη προστασία ανηλίκων από επιβλαβή περιεχόμενα τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και από προβολές σε πλατφόρμες κοινής χρήσης, όπως το Netflix ή το Facebook.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Πάνου Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν σεξιστικές αναφορές παίχτη του reality, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως αύριο Τρίτη καλούνται σε ακρόαση από το ΕΣΡ οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού που προβάλλεται το Big Brother.

Big Brother: Τα χυδαία σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

«Χλιαρή» χαρακτήρισε την αντίδραση της κυβέρνησης σε φαινόμενα που αναδεικνύουν την κουλτούρα του βιασμού ο Πάνος Σκουρλέτης, καλώντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο την επόμενη φορά που θα δώσει χρήματα σε ΜΜΕ λόγω της πανδημίας, να μην είναι τόσο γαλαντόμος σε περιπτώσεις καναλιών που παράγουν αυτό το υποπροϊόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ