ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακά σόου» Μητσοτάκη στην Καρδίτσα με αστυνομική συνδρομή
Ανανεώθηκε:
Για «επικοινωνιακά σόου» με «αστυνομική συνδρομή» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στην Καρδίτσα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε σημερινή του ανακοίνωση.
«Όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο. Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας:
«Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες».
Όπως σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «για αυτούς αρκέστηκε να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας». «Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη», τονίζει.
«Το επιτελικό κράτος της ΝΔ βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Έβρος: Άνοιγμα των θυροφραγμάτων στο Πύθιο με τη στάθμη των υδάτων πάνω από τα όρια του συναγερμού
18:39
Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην άσκηση «Spears of Victory 26» στη Σαουδική Αραβία
18:27
Στη Διάσκεψη Αρχηγών Αποστολών 2026 συμμετείχε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
18:15
Ο Κασσελάκης... ξαναβαφτίζει το κόμμα του - Θα λέγεται «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο»
18:03