Ηλιόπουλος: Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη αυτή την κυβέρνηση
Ανανεώθηκε:
Με μία σκληρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιτίθεται στην κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, για την διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Επέλεξαν να μην επιτάξουν τις ιδιωτικές ΜΕΘ. Επέλεξαν να μην ενισχύσουν το ΕΣΥ. Επέλεξαν να ανοίξουν τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα και σχεδόν 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς. Επέλεξαν να αφήνουν τους πολίτες να στοιβάζονται καθημερινά στα ΜΜΜ. Όταν αποφεύγεις το πραγματικό πρόβλημα και επιλέγεις να κλείνεις τα περίπτερα μετά τις 12 δεν είσαι μόνο αστείος αλλά και επικίνδυνος. Η μόνη λύση που τους έχει απομείνει είναι να κουνάνε το χέρι στην κοινωνία. Συκοφαντούν τους μαθητές, τη νεολαία, τους εργαζόμενους στον πολιτισμό».
Καταλήγοντας αναφέρει ότι «μία κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Πολύ γρήγορα θα φανεί ότι η κοινωνία δεν έχει ανάγκη αυτή την κυβέρνηση».
ΑΑΔΕ: Έως τις 13 Νοεμβρίου η υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής
04:00
Αλλάζει η λίστα των προϊόντων που μειώνονται οι τιμές τους στα σούπερ μάρκετ - Οι νέες εκπτώσεις
03:00
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο οι παραγωγοί - Τα πέντε βήματα
02:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
01:00