ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητική αλλαγή ζήτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Κυβερνητική αλλαγή ζήτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αλλαγή κυβέρνησης για τη διαχείριση των κρίσεων στον τομέα της υγείας με την πανδημία του κορωνοϊού, της οικονομίας και των φυσικών καταστροφών, ζήτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και του Ιανού, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε πως «πρέπει να έρθει νέα κυβέρνηση που να έχει κατανόηση για το τι πήγε λάθος. Να καταλάβει την ενδογένεια αυτών των κρίσεων για να καταφέρει να μας βγάλει από την κρίση που μας φέρατε». Η φράση του αυτή ερμηνεύθηκε από έμπειρους κοινοβουλευτικούς ως αίτημα για εκλογές.

«Αυτή η κυβέρνηση σύμφωνα με το αφήγημά σας υποτίθεται ότι είναι κυβέρνηση των επενδύσεων, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταλαβαίνει από αυτά», είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επέλεξε να μην επενδύσει στα σχολεία για να έχουν λιγότερους μαθητές οι αίθουσες και περισσότερους εκπαιδευτικούς και τα νοσοκομεία.

«Δεν καταλαβαίνετε τίποτα από το μοντέλο ανάπτυξης των τελευταίων ετών και για αυτό δεν μπορείτε και δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τη χώρα από την τριπλή κρίση. Για αυτό χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ