Επίσκεψη Πομπέο: Στο πατρικό σπίτι του Μητσοτάκη θα φιλοξενηθεί ο Αμερικανός ΥΠΕΞ
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας για τα Χανιά, όπου το βράδυ θα φιλοξενήσει στο πατρικό του σπίτι τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μάικ Πομπέο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, την Τρίτη το πρωί οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.
Στη συνέχεια, στις 11:20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Στις 13:15, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πομπέο θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού. Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή.
Στις 17:00, το απόγευμα της Τρίτης, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.
Κατάρ: Πρόοδος στις διπλωματικές προσπάθειες αποκλιμάκωσης της έντασης ΗΠΑ-Ιράν
23:14
Ψάθα: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένεια του Έλληνα πιλότου
23:02
Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση μετά τη γενικευμένη διακοπή ρεύματος
22:50
Μαζική κηδεία στη Γάζα για 112 Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή το 2023
22:38