ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Πολάκη: Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του

ΝΔ κατά Πολάκη: Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μια ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Facebook.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, στηλιτεύει τις τοποθετήσεις Πολάκη και αναφέρει σχετικά: «Ο "κολλητός" του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει "μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα"».

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», καταλήγει στο σχόλιό του το κυβερνών κόμμα.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook

Αιτία για τη νέα πολιιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση στάθηκαν τόσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας:

«Σκέφτομαι πως....Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! «Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς....Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε .ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ,έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ....Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν -ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο -ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ....και φτάνει....».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ