Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έκανε νόμο την απλήρωτη εργασία
Ανανεώθηκε:
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικίνδυνη πολιτική στο τομέα της Υγείας και Ασφάλειας.
«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την καταγραφή 191 κρουσμάτων σε κονσερβοποιία στη Βόρεια Ελλάδα και την Παρασκευή (2/10) ανακοινώθηκαν 114 νέα κρούσματα επίσης σε εργασιακό χώρο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ηλιόπουλος.
Στη συνέχεια αναφέρει πως: «Ο κ. Βρούτσης ακόμα δεν έχει καταφέρει να δώσει στοιχεία για τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας στο τομέα της Υγείας και Ασφάλειας.
Η κυβέρνηση που έκανε νόμο την απλήρωτη εργασία συνειδητά επιλέγει να αφήσει χωρίς κανένα έλεγχο τους εργασιακούς χώρους. Η πολιτική τους είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και για την ίδια τη ζωή των εργαζομένων.
Αποτελεί καθολικό κοινωνικό αίτημα και άμεση ανάγκη η ασφάλεια στην εργασία. Με την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών και των απαραίτητων μέτρων προστασίας. Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο».
SPONSORED
ΙΟΒΕ: Η καλή υγεία εξαρτάται από το υψηλό εισόδημα - Σοβαρές ακάλυπτες ανάγκες των πολιτών
20:41
Προφυλακιστέος ο 86χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του στα Τρίκαλα
20:32
ΚΚΕ: Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στο εξόφθαλμο παζάρι «νέων» και παλιών συστηματικών κομμάτων
20:23
Ο Πλατινί υπέβαλε μήνυση και καταγγελία κατά του Ινφαντίνο λίγο πριν τη σέντρα του Μουντιάλ
20:13