ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης στο CNN Greece: Η Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε σήμερα το προφανές, αυτό που όλοι γνωρίζαμε

Γιαννούλης στο CNN Greece: Η Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε σήμερα το προφανές, αυτό που όλοι γνωρίζαμε
INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Για την ιστορική δικαστική απόφαση, που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, αλλά και την δικαίωση, έπειτα από 7 χρόνια, της οικογένειας Φύσσα τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του CNN Greece.

«Η πρώτη αίσθηση της χαράς, της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της ικανοποίησης έρχονται να ενισχυθούν με την αγωνία την υποχρέωση και την ευθύνη, γιατί σήμερα η Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε το προφανές, αυτό που όλοι γνωρίζαμε, όλοι βλέπαμε, αλλά χρειαζόταν και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για να κλείσει ένα μαύρο κεφάλαιο στην ιστορία», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη σημερινή νίκη της Δημοκρατίας.

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ηθική δικαίωση της οικογένειας του ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι επρόκειτο για μία στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

«Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό σωματικής βίας ή απόπειρας ανθρωποκτονίας από την εγκληματική οργάνωση "Χρυσή Αυγή" -πλέον και με τη βούλα της δικαιοσύνης-. Απλά ήταν τόσο καταλυτική η εγρήγορση που προκάλεσε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα που παρότι πέρασαν 7 χρόνια, κάτι που δεν μας τιμάει ως κράτος, φτάσαμε σε αποτέλεσμα» είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ