ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής

Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε την παραίτησή του live, μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ επισήμανε πως έχει ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες της κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντονής είχε εκφράσει εδώ και καιρό τη διαφωνία του ως προς τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ επί των εσωκομματικών διαφορών. Μάλιστα, πρόσφατα είχε κάνει λόγο για «κόμμα τάσεων», σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι τάσεις, είναι ομάδες και βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακραίος φραξιονισμός, που προσβάλλει τις συλλογικές λειτουργίες του χώρου και του κόμματος».

Υπερυψηλές ταχύτητες σε ακόμα περισσότερα ταξίδια με το Vodafone 5G