ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Γεωργιάδη για το πρωτοσέλιδο της Αυγής: «Ημέρα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Πυρά Γεωργιάδη για το πρωτοσέλιδο της Αυγής: «Ημέρα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ»
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σφοδρή κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» που κυκλοφορεί την Κυριακή, άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγή», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Η Αυγή πήρε ένα σύνθημα που αφορούσε την ποινική καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τον κομματικοποίησε και υπονοεί ότι χρειαζόμαστε ποινική καταδίκη του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό δεν είναι δείγμα ήθους είναι δείγμα ανηθικότητας και παντελώς απαράδεκτο», ανάφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Παράλληλα, είπε ότι «η Χρυσή Αυγή επί Σαμαρά πήγε φυλακή και επί Τσίπρα αποφυλακίστηκε, ενώ όταν χρειαζόταν αυξημένη πλειοψηφία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιούσε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Ο ίδιος, τέλος, χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδο «χυδαίο και μια και απέλπιδα προσπάθεια να καπελωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής στη σκιά των πρόσφατων αποκαλύψεων Κοντονή, οι οποίες προκάλεσαν πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί πρακτικές Γκέμπελς»

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής», απαντά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αναφέρει επίσης, ότι «για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο».

Η απάντηση της εφημερίδας «Αυγή» στη Νέα Δημοκρατία

«Λίγη ντροπή γιατί ο κόσμος θυμάται. Και μην παραχαράσσετε την ιστορία», απαντά η Αυγή στην ανακοίνωση της ΝΔ καταλογίζοντας θράσος στο κυβερνών κόμμα.

«Δεν ήταν η Αριστερά με τον Κασιδιάρη στα συλλαλητήρια με τις περικεφαλαίες, ούτε με τον Λαγό στον Έβρο. Λιγότερο θράσος λοιπόν», αναφέρει η εφημερίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ