Δένδιας: Στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
Ανανεώθηκε:
Στο Λουξεμβούργο θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι υπουργοί Εξωτερικών αναμένεται να συζητήσουν τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στα Βαρώσια, την κατάσταση στη Λευκορωσία και το Ναγκόρνο - Καραμπάχ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Οι συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών θα εστιασθούν στον διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας, τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, καθώς και την κατάσταση στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να συναντηθεί με τους ομολόγους του της Εσθονίας και της Βουλγαρίας.
Πριν τις εργασίες του Συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο πρόγευμα εργασίας της ΕΕ με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ (Faisal Bin Farhan Al Saud).
Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Κυψέλη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:50
Ο ΟΗΕ ζητά «επείγουσα δράση» απέναντι στην AI - «Είμαστε στα πρόθυρα μιας μη αναστρέψιμης αλλαγής»
19:47
Στη φυλακή ο 51χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την 8χρονη εγγονή του στην Κέρκυρα
19:34
Θάνατος Μαζωνάκη: «Χτύπησαν δύο alarm» στην πλασμαφαίρεση αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας
19:23