Δένδιας: Στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
Ανανεώθηκε:
Στο Λουξεμβούργο θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι υπουργοί Εξωτερικών αναμένεται να συζητήσουν τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στα Βαρώσια, την κατάσταση στη Λευκορωσία και το Ναγκόρνο - Καραμπάχ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Οι συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών θα εστιασθούν στον διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας, τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, καθώς και την κατάσταση στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να συναντηθεί με τους ομολόγους του της Εσθονίας και της Βουλγαρίας.
Πριν τις εργασίες του Συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο πρόγευμα εργασίας της ΕΕ με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ (Faisal Bin Farhan Al Saud).
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49