Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Στην Αθήνα από την Πορτογαλία, μετά την συνάντησή του με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Ζάου Γκόμες Κραβίνιου επιστρέφει σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παναγιωτόπουλος επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα μετά τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει έως και αύριο στην Πορτογαλία.
Παράλληλα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναμένεται να έχει αργότερα σήμερα πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θέσει το ζήτημα των παράνομων και προκλητικών τουρκικών ενεργειών των τελευταίων ημερών.
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες η Τουρκία έχει επιδωθεί σε νέο κρεσέντο προκλήσεων κατά της Ελλάδας και της Κύπρουαρχικά με το άνοιγμα της παραλίας των Βαρωσίων στην Αμμόχωστο και στη συνέχεια με την έκδοση προκλητικής Navtex στη Μεσόγειο, η οποία φέρνει το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis πολύ κοντά στα νότια παράλια του Καστελόριζου.
Σέρρες: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
15:31
Η Allwyn έφερε τη νέα εποχή διασκέδασης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων – Εκπλήξεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές στο απόλυτο Après Ski Party
15:30
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιος Δήμος το χορηγεί - Ποιοι είναι δικαιούχοι (vid)
15:24
Ουκρανία: Μειώθηκαν τα ρωσικά πλήγματα τον Ιανουάριο - Αυξήθηκαν οι ζημιές στο ενεργειακό δίκτυο
15:23