ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ δέχθηκε στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ δέχθηκε στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον περασμένο Οκτώβριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε στο μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κατέθεσε τον απολογισμό της Οργάνωσης, παρουσιάζοντας στον πρωθυπουργό τα συνολικά στοιχεία για τα πεπραγμένα της ΟΝΝΕΔ για τη χρονιά που πέρασε κι έκανε μια σύντομη παρουσίαση για τα προσεχή σχέδια της Οργάνωσης.

Ο απολογισμός έφερε ένα κώδικα QR με τον οποίο ο πρωθυπουργός είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το βίντεο που τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ δημιούργησαν για τη χρονιά αυτή.

Τέλος, ο πρωθυπουργός παρέλαβε μια μάσκα με το σήμα της ΟΝΝΕΔ την οποία φόρεσε, στέλνοντας το μήνυμα πως οι νέοι θα πρωταγωνιστήσουν και στην καθημερινή μάχη αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ουσιαστική στήριξη στην Oργάνωση και στους νέους ανθρώπους ανέφερε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις πιο δημιουργικές για την ΟΝΝΕΔ και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι να γίνει η Οργάνωσή μας ανοιχτή σε κάθε νέο Έλληνα και κάθε νέα Ελληνίδα, εντός και εκτός των συνόρων. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν -είτε αποτελούν μέλη της Οργάνωσής μας είτε όχι- θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι. Να είμαστε η φωνή τους, εκείνοι που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες τους και προτείνουν λύσεις, δίνοντας έτσι ευκαιρίες στους νέους για πρόοδο και δημιουργία, όπως έχει άλλωστε κάνει η Κυβέρνηση και εσείς ο ίδιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ