ΥΠΕΞ: Σημαντικό βήμα η ομαλοποίηση των σχέσεων Ισραήλ και Σουδάν
Ανανεώθηκε:
Η Ελλάδα καλωσορίζει την ανακοίνωση της ομαλοποίησης των σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Σουδάν, επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών με σχετική ανάρτησή του στο twitter.
«Είναι ένα σημαντικό βήμα για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία στην περιοχή», επισημαίνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 19:00.
Σύμφωνα με σχετική τη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι συζητήσεις θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και τις σχέσεις Ε.Ε.-Ισραήλ.
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ερωτήματα και καταγγελίες από τον e-ΕΦΚΑ - Τι πρέπει να ξέρετε
00:30
Σαχτάρ - ΑΕΚ 3-1: Η «Ένωση» προηγήθηκε, αλλά πλήρωσε τα λάθη του β' ημιχρόνου
23:57
Σφοδρές καταιγίδες στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 14χρονος από ηλεκτροπληξία
23:52
Ανάλυση CNNi: Πώς η «παράξενη» σχέση μεταξύ Τραμπ και Πούτιν πιέζει ασφυκτικά το Κίεβο
23:44